Hvilken robotstøvsuger er bedst mod hundehår?

Robotstøvsuger Neatsvor hundehår

Er du på jagt efter en robotstøvsuger, som tager hundehår?

Skal du købe en robotstøvsuger, som virkelig kan komme hundehårene til livs, så anbefaler vi dig at se efter to ting: sugestyrke og børsten.

Hvis vi tager et kig på Neatsvors modeller, finder vi to vældigt populære kandidater: nemlig Neatsvor x520 og Neatsvor X600 Pro.

Årsagen? For det første er de udstyret med en kraftig motor, som har en voldsom sugestyrke på op til 6000 PA. I robotstøvsugernes verden er disse blandt de kraftigste modeller.

Børsten er en anden faktor, som gør disse modeller så populære i den evige kamp mod hundehår. Disse er lavet af kunstfiber, som nærmest suger alle hundehårene til sig og fører dem ind i støvsugeren. Takket være disse børster og den kraftige motor, kan vi garantere, at Neatsvor fungerer fremragende mod hundehår!

Vidste du, at vi giver 100 % tilfredshedsgaranti? Er du ikke tilfreds med produktet, så får du pengene tilbage!

Mindre rengøringsarbejde = Mere tid med kæledyret.

Robotstøvsuger hundehår Neatsvor

At have et kæledyr kræver megen tid. Den værdifulde tid med din firbenede bedste ven er selvfølgelig guld værd for både dig og din hund. Da forstår vi godt, at det er kedeligt at sætte tid af til at rengøring og tæpperens, når hunden gør for at få opmærksomhed.

Hvorfor ikke lade Neatsvor klare rengøringen, mens du tilbringer mere tid sammen med hunden? Vidste du, at en robotstøvsuger kan spare dig for 5 timer rengøringsarbejde om ugen? Dette svarer til 265 timer på et år!

Enkel og effektiv at bruge.

Robotstøvsuger HundehårNeatsvors robotstøvsugere er meget lette at bruge. Ved hjælp af én enkelt app kan du styre rengøringen i dit hjem, hvad enten du er hjemme eller ej. I appen styrer du ting såsom:

 • Styrke på indsugningen.
 • Skift mellem vask og støvsugning.
 • Timer og klokkeslæt.
 • Diverse vaskefunktioner.
 • Følg med på kortet.
 • Oplad den automatisk.

Og meget mere!

Vidste du, at vores robotstøvsugere har fået topscore i Tekguides store test? Læs mer her.

Har du spørgsmål til vores produkter? Tag kontakt til vores kundeservice i dag!

8 tanker om “Hvilken robotstøvsuger er bedst mod hundehår?

  • Neatsvor siger:

   Hei Anita! Alle våre modeller kommer seg over dørterskler på opptil 1,5 cm. Dersom de er høyere enn dette, funker det superbra å kjøpe en såkalt “rampe” for å hjelpe den med å klatre over.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *