Hvor ofte skal man tømme robotstøvsugeren?

Hvor ofte tømme robotstøvsuger

Vi hører det igen og igen: Hvor ofte skal jeg tømme min robotstøvsuger?

Hvor ofte du skal tømme robotstøvsugeren afhænger helt af, hvordan du bruger og vedligeholder den. Det kan variere med alt fra 1 til 4 dage. Lige så snart du ser, at beholderen er fuld, kan du nemt tømme robotstøvsugeren ved at komme det opsugede affald i skraldespanden.

Hvis du har kæledyr i huset, så anbefaler vi, at du tømmer robotstøvsugeren efter 6 timer med hyppig brug. Du kan hurtigt fornemme, når beholderen er fuld.

Husk at rense filteret

Filteret bør rengøres mellem hver femte og hver tiende rengøringstur, eller ca. hver anden uge. Du kan nemt fjerne filteret fra robotstøvsugeren for derefter at banke den forsigtigt mod skraldespanden. Så vil du hurtigt se, at det skidt og støv, som er samlet i filteret og er kommet ind i robotstøvsugeren, vil falde af og ned i skraldespanden.

Du kan også bruge en håndstøvsuger for at rengøre filteret, eller en blød børste for at løsne støv (og forhindre at hænderne bliver beskidte) i en skraldespand.

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores robotstøvsugere, er du hjerteligt velkommen til at kontakte vores kundeservice for en hyggelig snak!

Læs også: De 5 vigtigste ting at tjekke når du skal købe en robotstøvsuger.

Skriv et svar