Robotstøvsuger med gulvvask: Vores 3 bedste modeller

robotstøvsuger med gulvvask

Der er ingen tvivl om, at rengøring af boligen tager både tid og kræfter. Først skal du støvsuge, og derefter skal du vaske alle gulvene. Her passer en robotstøvsuger perfekt, da den kan gøre begge dele for dig.

En robotstøvsuger med vaskefunktion er udstyret med muligheden for både støvsugning og gulvvask. Den har en indbygget vandtank med en moppe, der er fastgjort til bunden, samt en støvbeholder, der opsamler støvet, mens den støvsuger.

1. Neatsvor X650 Pro – Robotstøvsuger med gulvvask

Neatsvor X650 Pro er næsten lydløs og designet til effektiv rengøring med mulighed for både støvsugning og vask. Du kan aktivere eller deaktivere vådmoppe-funktionen, så den vasker gulvene, når det passer dig. Neatsvor X600 Pro robotstøvsuger med vask billig

se modell (4290 kr)

Neatsvor X650 Pro kommer med en indbygget vandbeholder, der rummer hele 350 ml vand, så den nemt kan moppe og rengøre alle gulve i hele dit hjem. Den leveres med to moppe, som kan bruges flere gange. Du kan vaske den ene moppe i vaskemaskinen, mens den anden er i brug.

Neatsvor X650 Pro kan indstilles med ‘no-go’-zoner i appen, så du kan bestemme, hvor den skal rengøre, og hvor den skal undgå. Den har også en indbygget trappe-sensor, der sikrer, at din robotstøvsuger ikke tager vejen ned ad trapperne og bliver beskadiget. Hvis du har bolig i flere etager, kan du desuden oprette en egen kort i appen, der er tilpasset til hver etage.

Batteriet har en kapacitet på 120 til 180 minutter, så du kan både støvsuge og vaske din bolig samtidigt. Den bruger en time på at vaske 100 kvadratmeter og kan derfor både vaske og støvsuge, inden den skal oplades.

Robotstøvsugeren vender tilbage til ladestationen på egen hånd, når den er færdig med sit arbejde, eller når den har brug for at oplade. Neatsvor X650 Pro vil med garanti give dig og din familie meget glæde og ikke mindst større frihed til at gøre noget sjovere end at gøre rent.

Neatsvor X650 Pro indtog førstepladsen i testen hos Danske Robotuniverset, hvilket vi er meget stolte af.

2. Neatsvor X500 – Solid robotstøvsuger med indbygget vask

En solid og kraftig robotstøvsuger med både vaske- og støvsugefunktion. Sugestyrken er på 3000 PA, og batteriets levetid er på 90 til 120 minutter. Den oplader sig selv efter arbejdet er afsluttet, eller når den er ved at løbe tør for strøm.Neatsvor X500 robotstøvsuger med vask

se modell (2490 kr)

Neatsvor X500 leveres med en rummelig vandtank på 350 ml, så du har vand i beholderen under hele rengøringen. Dette gør det muligt for den at vaske hele din bolig, selv når du ikke er hjemme.

Den har også lav støjniveau, både når den støvsuger og vasker, så du faktisk kan sove, mens den rengør, uden at du bliver forstyrret af unødvendig støj og lyde.

Neatsvor X500 har én beholder til vand og én beholder til støv. Den doserer en passende mængde vand på gulvet og leveres med elektronisk vandstyring. Du kan selv bestemme, hvornår den skal støvsuge og hvornår den skal vaske. Indstillingerne kan nemt justeres i appen.

Neatsvor X500 er stærk nok til at komme over de fleste forhindringer, men hvis du har høje dørtrin, kan du montere en dørtrinsrampe. Det vil hjælpe din robotstøvsuger med at bevæge sig frit uden behov for din assistance.

En robotstøvsuger med vaskefunktion fungerer som en rengøringshjælp, hvor du selv kan bestemme, hvor og hvornår den skal rengøre dine gulve. Uanset om du er hjemme, på kontoret eller ude at handle, kan du følge med i, hvor langt den er kommet i processen og hvornår den er færdig.

3. Neatsvor X520 – Stillegående og effektiv

Hvis du sørger for at vaske gulvene i dit hjem regelmæssigt, vil du opnå et bedre indeklima, hvor al støv, snavs og bakterier fjernes sikkert og effektivt. Robotstøvsuger med vask billig Neatsvor X520 best i test

se modell (3590 kr)

Neatsvor X520 har indbygget moppe og vask, så den kan vaske gulvene automatisk efter dine indstillinger. Du kan tænde og slukke vaskefunktionen, så den kan vaske og støvsuge, som det passer dig.

Vandbeholderen har en kapacitet på 350 ml med en lav støjniveau, så du næsten ikke lægger mærke til, at den rengør. Du kan derfor vaske gulvene, mens du er hjemme, uden at blive forstyrret.

Neatsvor X520 oplader sig selv og kan vaske store områder med sit kraftige batteri. Den kan arbejde sammenhængende i 120 til 180 minutter og kan både vaske og støvsuge samtidigt, hvis du ønsker det.

Robotstøvsugeren er lav nok til at komme under de fleste møbler og stærk nok til at overvinde forhindringer op til 1,5 cm. Hvis du har højere karme og dørtrin, kan du montere en dørtrinsrampe, som hjælper den med at bevæge sig frit fra rum til rum.

Du kan indstille alle funktionerne i appen. Her kan du justere vandmængden, så den passer til den gulvtype, du har i dit hjem. Moppen tørrer sig selv uden, at du behøver at fjerne den, og den vil ikke beskadige dine gulve.

Vasker og støvsuger samtidig

En robotstøvsuger med vaskefunktion fra Neatsvor kan både vaske og støvsuge samtidig, og du vil altid have rene og støvfrie gulve.

Moppe- og vaskefunktionen er konstrueret således, at den ikke efterlader mærker fra hjulene, når den vasker og bevæger sig rundt. Dermed er du garanteret skinnende rene gulve uden mærker.

Alt du behøver at gøre, er at tømme støvbeholderen regelmæssigt og skifte moppen, når den er beskidt. Den rengør alle gulvflader i dit hjem, når det passer dig, og du kan nemt indstille vaskeplanen i appen.

Brugervenlig app

Med den brugervenlige Neatsvor-app kan du indstille rengøringsintervaller både med og uden vask. Appen er også kompatibel med Google Smart Home og giver dig mulighed for at styre robotstøvsugeren med din stemme.

Sørg for at tilpasse indstillingerne til den type gulv, du har, og de tidspunkter, hvor du ønsker, at den skal rengøre. Den kan vaske både dagligt og ugentligt – det er helt op til dig.

Glæd dig til at komme hjem til rene og skinnende gulve, uanset hvilken dag det er. En robotstøvsuger vil helt sikkert give dig mere fritid og spare dig for meget arbejde.

Skriv et svar