3 grunde til at hunde- og katteejere elsker robotstøvsugere

Robotstøvsuger Hundehår

Kæledyr såsom hunde og katte spreder både kærlighed og glæde blandt deres familier. Men de højtelskede kæledyr tager ofte lidt af hvert med sig fra skov og natur ind i hjemmet, hvilket kan føre til irritation og anspændthed hos ejerne. 

Den gode nyhed er, at der findes en meget nem måde for kæledyrsejere at holde deres hjem rene og friske på. Mange vælger at lade en robotstøvsuger klare rengøringstjansen. 

1. Rengør efter kæledyrene med et enkelt tastetryk

Perern og X600 pro

Robotstøvsugerne, som produceres i dag, er lavet med forbrugeren i centrum. Hunde og katte fælder, og hårene kan ende i tæpper eller rundt omkring på gulvet og dermed føre til et mindre indbydende hjem. Skidt efter kæledyrene er noget, som en robotstøvsuger, såsom Neatsvor x520, nemt suger op fra gulvet. 

Med et enkelt tastetryk på mobiltelefonen sætter du robotstøvsugeren i gang med rengøringen. Med en robotstøvsuger kan kæledyrene grise så meget de har lyst til, da rengøringen klares automatisk og superenkelt på få minutter.

2. Indbygget moppefunktion – vasker nemt poteaftryk væk!

Neatsvor x600 Robotstøvsuger med vask
Med en indbygget moppefunktion kan robotstøvsugeren rengøre alle overflader!

Blandt topmodellerne finder du robotstøvsugere med en indbygget moppefunktion. Disse er kraftige, og de sørger ikke blot for at fjerne hunde- og kattehår, men de vasker også gulvet rent for mærker efter kæledyrenes poter. Robotstøvsugeren bruger fugt fra den integrerede vandbeholder, og den holder moppen fugtig under rengøringen efter kæledyrene.

Kommer du hjem fra arbejde og ser, at gulvet er fuldt af hår fra kæledyrene og mærker efter deres poter, så kan du nemt starte robotstøvsugerens moppefunktion via mobilen. Eller endda endnu bedre – hvad med at starte den, mens du er på arbejde?

3. Mere tid sammen med kæledyrene

3 grunner til at hunde- og katteeiere elsker robotstøvsugere
Nyd tiden med menneskets bedste ven og lad robotstøvsugeren tage sig af gulvrengøringen.

Man kan sammenligne en robotstøvsuger med en rengøringskone. Den sparer dig for tid, penge og slid. Med dette i baghovedet kan du med en robotstøvsuger bruge den tid, som du ellers ville bruge på at støvsuge og vaske gulv på at have det hyggeligt med dine kæledyr. Gå en lang tur i skoven, eller slap af i sofaen med hunden eller katten i favnen.

Og husk, du investerer ikke kun i kæledyrene, men også dit eget helbred. Jo mindre ekstraarbejde du har efter arbejdet, jo mindre stress vil du opleve i hverdagen. Vi samarbejder tæt med flere webshops, som eksempelvis Boblespa.no, hvor du kan lade tusindvis af bobler få musklerne til at slappe af, så du kan nyde boblebadet i fred og ro med dit kæledyr.

Vil du gerne vide mere om vores produkter? Tag kontakt til vores kundeservice i dag!

Skriv et svar