Hvordan kommer du i gang med Neatsvor?

Fargerik Neatsvor

Er du klar til at investere i en robotstøvsuger fra Neatsvor, men er usikker på, hvilken type du skal vælge, og hvordan du kommer i gang? Neatsvor har fire forskellige typer af robotstøvsugere, og vi tager et kig på hver af disse i denne artikel. Endvidere viser vi dig, hvordan man let kommer i gang med en robotstøvsuger. Tjek gerne vores hjemmeside ud for at læse mere om os og vores produkter! 

Neatsvor X600 Pro samler smuss
Neatsvor X600 Pro som rengør og støvsuger.

Som skrevet i indledningen, har Neatsvor fire forskellige typer af robotstøvsugere. Alle de fire robotstøvsugere har mange ens kvaliteter, men der er også nogle få ting, som gør dem forskellige fra hinanden. Dette tager vi et nærmere kig på nu:

Neatsvor X500:

Neatsvor X500 er den mest økonomivenlige model, vi har. Dette er den letteste og enkleste robotstøvsuger af dem alle fire, men den har unikke kvaliteter, såsom indbygget beholder til vask af gulvet og en sugestyrke på 3000 PA. Den kan mere end bare at støvsuge; den vasker og rengør også dit gulv!  Alt i alt er dette en perfekt robotstøvsuger for dig, som ønsker det enkleste og billigste!

Neatsvor X520

Neatsvor X520 er en opgradering af modellen X500 med endnu større sugestyrke. Den har hele 6000 PA. Denne model er derfor meget effektiv og perfekt mod hundehår. Med en sådan sugestyrke kan vi garantere dig, at alle hundehårene og al snavs bliver fjernet fra både gulv og tæpper hjemme hos dig. For ikke at glemme dens lækre design i den stilrene sorte farve, resulterer i et elegant udseende.

Neatsvor X600

Neatsvor X600 Pro har samme teknologi som X520 og X500, men her har vi tilføjet No-Go-zoner. Det betyder, at du kan markere på kortet, hvor den ikke skal støvsuge eller moppe. X600 har en sugestyrke på 4000 PA, indbygget beholder til at vådmoppe gulvet med, automatisk opladning og mulighed for styring med app og Google Home. Med andre ord: den har alt det du har brug for! Udført i et stilrent sort design med hvide detaljer. Tjek den ud på linket X600 på neatsvor.dk for mere information.

Neatsvor X600 Pro

Denne model er blevet kåret som bedst i test af både HjemogHage.no, Forbrukerliv.no og Tekguide samt omtalt som topmodel af Nettavisen. X600 Pro fra Neatsvor er den mest intelligente robotstøvsuger, som vi nogensinde har produceret med hele 6000 PA i sugestyrke. Denne styrke gør den perfekt mod hundehår. Den har også indbyggede No-Go-zoner, den klatrer 1,5 cm i højden, og den er udstyret med moppe og vandbeholder, så den kan vaske gulvet. Styres med app, som er kompatibel med Google home.

Neatsvor på grått teppe
Neatsvor X600.

Hvis du synes det er svært at finde ud af, hvilken robotstøvsuger du skal købe, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig godt på vej. Vi er fokuserede på at yde en hurtig og god kundeservice, og vi står klar til at hjælpe dig, når du har behov for det! Tag kontakt til vores kundeservice i dag, så vil vi svare dig, så hurtigt vi kan! Vi er så sikre på, at du vil blive yderst tilfreds med vores produkter, så vi giver dig 100 % tilfredshedsgaranti, hvis der skulle være nogen problemer.

Sådan kommer du i gang – 3 enkle trin

Du har modtaget pakken med din spritnye robotstøvsuger, men hvad nu?

1. Pak robotstøvsugeren ud

Det første du skal gøre er at pakke robotstøvsugeren ud og gøre den klar til at blive koblet sammen med din smartphone via appen. Robotstøvsugeren leveres fuldt opladet, sådan at du hurtigt kan komme i gang med rengøringen. Når du har pakket robotstøvsugeren ud, læser du den medfølgende brugsvejledning.

2. Kobl robotstøvsugeren til appen

Vejledningen forklarer dig, hvordan du nemt downloader appen og kobler din nye robotstøvsuger til den. Processen fra du starter til robotstøvsugeren er i gang tager 5 til 7 minutter.

3. Enkelt når du først er i gang

Når du har downloadet appen og koblet den sammen med robotstøvsugeren, vil du altid have adgang til støvsugeren fra din smartphone. Således er det bare at åbne appen og sætte støvsugeren i gang, næste gang du skal bruge den.

Skulle du møde udfordringer undervejs, er du altid velkommen til at kontakte os. Så kan vi forklare dig nøjagtigt, hvad du skal gøre. Tryk for kundeservice her!

X500 på kontoret
X500 i gang med at gøre rent.

Nu er robotstøvsugeren klar til at rengøre dit hjem! Det sidste trin er meget enkelt, og det går ud på, at du lader den følge det program, som du har indstillet, samtidig med at du blot kan nyde, at den klarer arbejdet for dig. Du kan altid starte et program på din robotstøvsuger, uanset hvor du befinder dig.

Ønsker du at komme hjem til et skinnende rent og pænt gulv efter arbejde på en fredag aften, for eksempel, så er det en mulighed. Du kan bare sætte robotstøvsugeren i gang via appen, mens du stadig er på arbejde!

Skriv et svar