Neatsvor + bæredygtighed = Sandt

Neatsvor Robotstøvsuger blogg

Bæredygtighed og miljø er noget, som vi i Neatsvor stiller høje krav til. Der findes ikke nogen planet B, og vi gør derfor en indsats for at reducere faktorer, som skader vores alle sammens miljø. Neatsvor har udført flere bæredygtige tiltag for at skabe en mere miljøvenlig robotstøvsuger. Som et fast mål har vi derfor planer om at sætte gang i nye tiltag løbende. På denne måde giver vi værdi til vores planet, i stedet for at ødelægge den.

Lad os komme ind på de forskellige bæredygtige faktorer, som vi har sat i gang indtil videre. 

Neatsvor og klimaMiljøvenligt filter

Alle modellerne til Neatsvor har HEPA-filter, som står for High-Efficiency Particulate Air og er et højeffektivt filter. Disse filtre er meget mere effektive end andre, når det gælder rengøring af støv og smuds. Samtidig så hindrer filteret forurening af luften i dit hjem. De er allergivenlige, og de forbedrer indeklimaet, som kan gavne helbredet på flere måder.

Neatsvor i stuaMindre energiforbrug!

En robotstøvsuger fra Neatsvor både støvsuger og vådmopper dit gulv på én gang! Den rengør alle gulvoverflader og tæpper i hele dit hus og i alle rum. På denne måde vil robotstøvsugeren bruge mindre energi på at udføre flere ting på en gang. Det vil heller ikke give et lige så godt indeklima, hvis du selv gjorde rent.

Alt i alt sparer du miljøet for energiforbrug samtidig med, at du får en øget helbredsmæssig gevinst. Robotstøvsugere bruger mere energi end en almindelige manuel støvsuger – men her er det vigtigt at tænke over, at en robotstøvsuger udfører flere typer rengøring samtidig, og at den klarer mere end en manuel støvsuger. En robotstøvsuger bruger mindre strøm per tidsenhed, end hvis du skulle udføre støvsugning og gulvvask selv.

Miljø og bærekraftBæredygtig støvbeholder

I modsætning til manuelle støvsugere, så er Neatsvors robotstøvsugere bæredygtige, særligt når man tænker på, at alle robotstøvsugerne indeholder en støvbeholder, som let kan tømmes, skylles og sættes tilbage – genanvendelig. De allerfleste manuelle støvsugere bruger poser, som må skiftes, hver gang den bliver fuld, og som slider på miljøet med unødvendig affaldsproduktion. Her sparer man både tid, penge og energi ved at have en støvbeholder i stedet for en støvsugerpose.

Bærekraft og miljøIngen vaskemidler

Som skrevet tidligere så rengør Neatsvors robotstøvsugere både ved at støvsuge og moppe gulvet. Der er ingen rengøringsmidler i robotstøvsugeren, og på denne måde bliver det meget mere miljøvenligt, da den ikke bruger sådanne midler. Vaskemidler, som bruges til at udføre rengøring med, er ofte ikke særlig miljøvenlige, og der skal ofte bruges vaskemiddel til rengøringen. Det er hverken særlig heldigt for budgettet eller miljøet.

Neatsvor vask og moppVores plan fremadrettet

Vi vil fortsætte med at reducere miljøskadelig påvirkning af samfundet, og vi vil være en del af et samfund, som står sammen om at redde vores planet. Der findes tre dimensioner af bæredygtighed, og vores hovedfokus vil rettes mest mod klima og miljø. Her er det ønskeligt, at vi skal være med til at reducere udslip af drivhusgasser og bevare naturressourcerne. Vi arbejder uafbrudt på at fremlægge forslag til tiltag, som kan hjælpe os med at blive en mere bæredygtig virksomhed.

Ønsker du at kontakte kundeservice? Tryk her!

2 kommentarer til “Neatsvor + bæredygtighed = Sandt

  1. Janne siger:

    Hei, kan man benytte vaskemiddel i vannbeholder?
    Evt kan man blande såpe med vann og spraye på gulvet først? Hvis mulig, er da grønnsåpe noe jeg kan bruke på den ene eller andre måten? Det trengs ikke vanligvis, men med løpetid og renhetsfølelse ønsker jeg litt såpe.🤪

    • Neatsvor siger:

      Heisann! Vi anbefaler å ikke bruke vaskemidler i tanken da dette kan tette dysene som fører til at vannet ikke kommer ut av tanken tilslutt 🙂 Det samme gjelder nok dersom du sprayer det på gulvet først da moppen vil absorbere dette som trolig vil trekkes inn i dysene. Ønsker deg en riktig fin dag videre!

Skriv et svar