4 grunde til at Neatsvor får topkarakterer!

Neatsvor robotstøvsuger blogg hundehår

Neatsvors robotstøvsugere er kåret som de bedste på markedet. Topmodellen X600 Pro har også vundet flere tests. Deriblandt kåret som Nr. 1 robotstøvsuger hos Tekguide, Forbrukerliv og Hjemoghage. Neatsvor X600 Pro er også omtalt som topmodel hos Nettavisen

I denne artikel får du et dybere indblik i grundene til Neatsvors toppkarakterer i forskellige tests. 

Neatsvor Robotstøvsuger blogg

1. Sugestyrke er en afgørende faktor.

Når du skal vælge en robotstøvsuger, er det vigtigt at sammenligne sugestyrken fra de forskellige modeller, der findes på markedet. Det som ikke alle ved er, at hvis du ikke har stor nok sugestyrke i støvsugeren, vil den ikke kunne suge alt støv og hundehår, som f.eks. sidder fast i tæpper.

Hvorfor skal du have en robotstøvsuger, når du alligevel skal over gulvet med en almindelig støvsuger for at fjerne hårene i tæpperne?

Neatsvor X600 Pro og X520 kommer med hele 6000 PA sugestyrke, sammenlignet med de fleste af vores konkurrenters støvsugere, som er på 2500 PA sugestyrke.

Dette er en stor, afgørende faktor, når du skal investere en del penge i en robotstøvsuger. Har støvsugeren nok sugestyrke? Vil den kunne udføre rengøringen som forventet?

2. Støvsuger og vasker samtidig. 

Neatsvors robotstøvsugere kommer med indbyggede beholdere, som du fylder med vand for vådmopning. Ved alle modellerne får du 2 mopper, sådan at du kan bytte dem ud. Disse er også egnede til at blive vasket i vaskemaskinen, så du kan genbruge dem. Du slipper dermed for at investere i engangsmopper.

Neatsvors robotstøvsugere er også udviklet med tanke på selv de mindste detaljer. Når robotstøvsugeren er færdig med at vaske, vil den automatisk tørre sin moppe, sådan at du undgår vandmærker på dit gulv. Genialt?

Alle delene til robotstøvsugeren kan tages af, og du har mulighed for at købe ekstrapakker med udstyr, sådan at du kan udskifte slidte dele. På denne måde vil din robotstøvsuger klare rengøringsarbejdet lige så godt, så længe du vedligeholder den.

3. Styres med app og er kompatibel med Google Home.

De allerfleste af os ejer en smartphone. Nogle robotstøvsugere styres kun ved hjælp af en fjernbetjening, mens Neatsvors robotstøvsugere styres via en app. Samtidig er modellerne kompatible med Google Home. Det vil sige, at du kan styre robotstøvsugerne ved at bruge din egen stemme.

Neatsvor med sensorSå længe robotstøvsugeren er koblet til WiFi og internet, kan du styre den hvor som helst i verden. Du kan til og med sidde med en kold drink i Spanien og styre gulvvaskningen derhjemme, mens du nyder din ferie. Eller hvad med at komme hjem fra arbejde til et hjem, der har rene gulve?

Det er vigtigt at nævne, at hvis du ikke ønsker at bruge appen eller har Google Home, medfølger der en fjernbetjening, hvis du leder efter en lettere løsning. Dette gælder for modellerne X500 og X520.

For X600 Pro-modellen kan du styre robotstøvsugeren ved hjælp af timer-funktionen. Hvis du ønsker, at den støvsuger mandag til fredag fra kl. 07:00 til 09:00, kan dette sagtens lade sig gøre ved hjælp af nogen få tastetryk i appen.

4. 100 % tilfredshedsgaranti – Er du ikke tilfreds, får du pengene tilbage.

De fleste af os kan være skeptisk til tider. Vi ved ikke helt, om det er værd at investere pengene i en robotstøvsuger. Mange lurer nok på, om man bliver tilfreds ved at købe en robotstøvsuger fra Neatsvor? Dette har vi selvfølgelig lavet garantier for.

Neatsvor giver 100 % tilfredshedsgaranti ved køb af en hvilken som helst robotstøvsuger. Det vil sige, at hvis du ikke er tilfreds, efter at du har prøvet produktet i 16 dage, så giver vi dig pengene tilbage. Hvis du ønsker en større sikkerhed, kan du altid betale med Klarna (Her har du hele 14 til 30 dages betalingsfrist).

Neatsvor er optaget af at have tilfredse kunder, og vi gør absolut alt for at opnå dette. Hvad enten du har spørgsmål om de forskellige modeller, har brug for hjælp til at komme på WiFi-appen eller har generelle spørgsmål om, hvordan robotstøvsugeren fungerer, kan du altid kontakte os via telefon eller mail.

Tryk her for kundeservice.

Skriv et svar