Sådan vasker Neatsvor ved hjælp af moppefunktionen

Neatsvor vask og mopp

Robotstøvsugere suger traditionelt set kun støv, men nogle modeller kommer også med indbygget moppefunktion. Men, hvordan fungerer dette egentlig? Vi giver dig svaret på, hvordan Neatsvors robotstøvsugere vasker ved hjælp af moppefunktionen!

Neatsvors robotstøvsugere kommer med en indbygget vandbeholder, som fugter moppen og vasker gulvet. Der er få robotstøvsugere, som har denne funktion, og du kan selv vælge, om du ønsker, at den skal vaske, mens den støvsuger. Robotstøvsugeren tørrer også moppen helt på egen hånd, når rengøringen er afsluttet. På denne måde holdes gulvet sundt og får ingen fugtskader eller pletter fra vådmoppen over tid.

6000 PA sugekraft
Neatsvor X600 Pro har hele 6000 PA sugestyrke! Den opsuger alt fra små støvpartikler til tunge stålkugler.

Til robotstøvsugerne fås der også en applikation, som gør, at du let kan styre robotstøvsugeren og lægge tidspunkter ind for rengøring. Ønsker du at komme hjem til et rent hjem efter en lang arbejdsdag? Så kan du indstille et rengøringsprogram, som gør gulvet skinnende rent, til når du kommer hjem om eftermiddagen. Neatsvor klarer rengøringen for dig, og du behøver derfor ikke tænke på andet end end at skulle trykke nogle få gange inde i appen.

Hvilken model skal jeg vælge?

Det kan være vanskeligt at vide, hvilken robotstøvsuger der vil passe bedst til dig og dine behov. Vi vil gerne hjælpe dig på vej til at finde den model, der er perfekt til lige netop dig! Alle Neatsvors modeller har en indbygget vandbeholder til at moppe og vaske gulvet, og den rengør alle gulvoverflader. Vi anbefaler X520 og X600 Pro, hvis du har firbenede venner i dit hjem. Begge har en sugestyrke på op til 6000 PA, som kan suge selv dyrehår og vasker gulvet rent for poteaftryk.

Neatsvor sørger for et perfekt vask når som helst på døgnet!
Neatsvor sørger for et rent gulv når som helst på døgnet!

Hvis du leder efter en mere prisvenlig robotstøvsuger, så får du modellen X500 til den bedste pris, og den har mange gode kvaliteter. Du styrer robotstøvsugeren i appen, og du kan finde ud af, hvor den befinder sig ved at se på kortet. Du har derfor heller ikke behov for at være hjemme for at styre robotstøvsugeren. Hvis der er andet, du gerne vil vide, så er du hjertelig velkommen til at kontakte vores kundeservice for en hyggelig samtale!

Sådan vasker vores robotstøvsugere dit hjem ved hjælp af moppefunktionen!

Nu er du endelig kommet til den del af vores artikel, som viser dig, hvordan du bruger moppefunktionen. Det er nemlig meget nemt at bruge vores robotstøvsugere, og vi har også gode forklaringer og vejledninger, hvis det også er nyttigt for dig at læse. Herunder har vi oplistet en enkel instruks til, hvordan du kan benytte robotstøvsugerens moppefunktion.

3 enkle trin:

 1. Start med at tage vandbeholderen ud af robotstøvsugeren. Fyld den op med vand.
 2. Tjek at moppen sidder det rigtige sted på undersiden af støvsugeren.
 3. Indstil vaskeprogrammer, tryk på start og lad robotstøvsugeren gøre dit hjem skinnende rent!

Det er ikke altid lige let at forstå ny teknologi, og hvad du skal se efter for at finde det produkt, som bedst matcher dine behov. Vi har derfor også skrevet en artikel om ting, du bør vide, før du køber en robotstøvsuger.  Læs artiklen her. Er du i godt læsehumør? Så tjek vores blog ud at se alle vores artikler. Derinde kan du finde mange nyttige informationer, og du kan få svar, hvis der er mere, du gerne vil vide.

52 kommentarer til “Sådan vasker Neatsvor ved hjælp af moppefunktionen

  • Neatsvor siger:

   Heisann! Alle modellene vil rengjøre langs lister og i hjørner av seg selv. Dersom du noen gang ønsker at den skal jobbe spesielt godt langs lister og i hjørner, kommer både modellen X520 og X600 Pro kommer med en egen rengjøringsfunksjon i appen som er spesifisert til å rengjøre kanter.

 1. Leif Thorkildsen siger:

  Jeg har fått fortalt at det er problemer hvis en har frynser på teppene. Medfører det riktighet? Er det eventuelt noe en kan gjøre for å bøte på dette.

  • Neatsvor siger:

   Heisann! Dersom du opplever at dette skjer hjemme hos deg, kan du bruke no-go-zones over teppene (dette stiller du enkelt i appen). No-go-zones gjør områder forbudte for robotstøvsugeren å kjøre på (det er kun X600 og X600 pro som har denne funksjonen). Evt kan du sende meg et bilde av teppet ditt til post@neatsvor.dk, så skal jeg ta en beslutning for deg om det går fint eller ikke. Ha en strålende dag videre!

 2. Leif Thorkildsen siger:

  Vi har parkett nesten over hele huset. Mange eksperter sier at det beste å bruke er tørrmopp. Men selv har jeg vasker jeg med vann, men da med en mopp som er svært godt vridd opp.
  Hvordan er det å vaske med vann på parkett med denne innretningen.

 3. Elisabeth B Mo siger:

  Vi er superfornøyd med vår Neatsvor 520 og service vi har fått ifbm produktet. Vi bestilte støvsugeren på nett den ene dagen og kunne hente den på postkontoret neste dag. Robotstøvsugeren er i daglig bruk og vi bruker både støvsuger og moppefunksjonen. Vi opplever leverandøren som svært kundevennlig og vi har fått meget god oppfølgning og service i etterkant av at vi fikk produktet. Denne leverandøren og robotstøvsugeren anbefales på det sterkeste!

  • Neatsvor siger:

   Anbefaler å rydde vekk ladekabel som sitter på gulvet, så lenge det er 10 cm over gulvet så skal det gå fint 🙂 Dette gjelder generelt alle støvsugere som er på markedet idag. Dersom det skulle være tilfelle, vil den automatisk stoppe og gi beskjed at kabelen må fjernes for at støvsugeren skal fortsette.

  • Neatsvor siger:

   Hei Siv,

   For at roboten skal kunne gå under, er det viktig å måle høyden på møblene. Dersom din møbel er over 7,5 cm vil Neatsvor x520 og x500 klare å støvsuge under din møbel. Neatsvor x600 Pro og x600 har 9,8 cm i høyden.

   Håper du fikk svar på det du lurte på 🙂 Om du skulle trenger hjelp med noe annet kan du alltid kontakte oss på mail: post@neatsvor.dk

Skriv et svar